De ce prostia femeilor nu are limite?

De ce prostia femeilor nu are limite?

1. Pentru ca sunt complexate. Sunt preocupate sa-si planga defectele, in loc sa-si puna in valoare partile bune.

2. Pentru ca viseaza prea mult. Pentru ca in loc sa incerce sa “slefuiasca” realitatea si sa faca ceva mai bun din ce au deja, viseaza marea cu sarea.

3. Pentru ca au idei preconcepute de genul “el trebuie sa faca primul pas”.

4. Pentru ca analizeaza si critica prea mult, pentru ca despica firu-n shasa si elaboreaza tot felul de teorii SF. Pentru ca si atunci cand le merge bine, li se pare ca este ceva ciudat la mijloc.

5. Pentru ca au tot felul de reguli stupide dupa care se ghideaza si pentru ca se incred prea mult in horoscop. Pentru ca se bazeaza prea mult pe sfaturile prietenelor.

6. Pentru ca intotdeauna trebuie sa aiba siguranta pe termen lung. Pentru ca le e frica sa renunte la ce au deja pentru ideea de “nou”, care ar ridica prea multe semne de intrebare. Ar fi prea complicat. Pentru ca prefera sa se complaca in monotonie si pentru ca nu au curajul sa ia prima decizie care le trece prin cap, fara a lua in calcul avantaje si dezavantaje.

7. Pentru ca sunt orgolioase cand nu trebuie.

8. Pentru ca vorbesc numai cu subintelesuri si metafore, in loc sa spuna clar ce vor.

9. Pentru ca se streseaza prea mult de felul in care arata.

10. Pentru ca stau lipite de telefon cu zilele asteptand APELUL si se enerveaza de fiecare data cand oricine altcineva suna.

11. Pentru ca desi ele au sunat ultimele trei dati si acum asteapta APELUL, tot ele sfarsesc prin a suna.

12. Pentru ca le place sa fie respinse. Pentru ca de fiecare data cand sunt respinse, atunci insista mai mult. E ca si cum cineva refuza sa le dea drogul de care sunt atat de dependente.

13. Pentru ca accepta sa fie jignite, sperand ca el se va schimba. Oamenii nu se schimba.

14. Pentru ca sunt ieftine. Pentru ca le prostesti cu cateva vorbe frumoase, false promisiuni si o cafea buna. Pentru ca se lasa vrajite prea usor.

15. Pentru ca nu pot uita barbatii care le-au inselat. Pentru ca nu inteleg ca tipii sunt facuti sa f@#a tot ce misca si daca nu misca…stiti voi continuarea. Pentru ca nu le intereseaza ca tot la ele se intorc, cat timp au fost inselate.

16. Pentru ca ar lasa cele mai importante treburi pe care le au de facut intr-o zi, daca el suna si zice “hai sa ne vedem”.

17. Pentru ca nu le plac baietii buni. Pentru ca nu accepta tipii care ar face totul pentru ele, care le-ar tine in puf si le-ar fi alaturi mereu. Pentru ca prefera tipii care nu sunt tot timpul acolo, care nu se comporta “exemplar” niciodata si care nici macar nu le fac sa se simta importante vreo clipa.

18. Pentru ca se implica intr-o relatie doar ca sa nu fie singure sau raman intr-una din obisnuinta.

19. Pentru ca intotdeauna vor face tot posibilul sa-si indeparteze “proprietatea” de prietenii lui golani, care nu stiu decat sa-l scoata la agatat sau la bere.

20. Pentru ca fac prea multe reprosuri.

21. Pentru ca stau trei ore sa se hotarasca daca sa-si cumpere geanta aia cu patru catarame sau pe aia cu cinci floricele mov aplicate in coltul din stanga.

22. Pentru ca pierd prea mult timp in fata oglinzii. Pentru ca le e frica sa fie naturale. Le e frica sa iasa nemachiate din casa, chiar daca merg pana la piata.

23. Pentru ca au faze de genul “ah ti-ai luat bluza ca a mea, eu n-o mai port” sau “sa-mi spui cand porti fusta aia, sa nu ma imbrac si eu cu ea”. De ce nu pot gandi niciodata asa:”Oricum pe mine vine mult mai bine, clar!”

24. Pentru ca poarta incaltaminte si haine incommode, doar de dragul de a impresiona. Partea proasta e ca de multe ori nu impresioneaza pe cine trebuie.

25. Pentru ca nu inteleg niciodata ca un tip cand zice ceva, chiar acel “CEVA” a insemnat, fara dus si intors.

26. Pentru ca greselile vor cantari mai mult in ochii lor, intotdeauna.

27. Pentru ca fac prea multe eforturi sa fie pe placul cuiva, in loc sa-si gaseasca pe cineva care sa le accepte asa cum sunt.

28. Pentru ca interpreteaza o singura noapte ca un inceput de relatie.

29. Pentru ca sunt materialiste si nu apreciaza prea mult lucrurile simple.

30. Pentru ca folosesc prea mult expresia “trebuie sa vorbim despre asta”.

31. Pentru ca au prea multe remuscari. Nu ajuta cand faptul oricum e consumat.

32. Pentru ca atunci cand sunt deprimate, se gandesc la / fac lucruri care le deprima si mai rau.

33. Pentru ca sunt naive.

34. Pentru ca va gati. Si vei manca. Si farfuria mai mai ca nu trebuie spalata, insa la sfarsit va veni inteleapta intrebare: „Ti-a placut?”

Primele 34 de argumente  gasite de mine in sprijinul afirmatiei “prostia femeilor nu are limite”. Nu sunt general-valabile, nu va ofuscati. Da, sunt fata, am scris despre asta, ma regasesc in o parte dintre puncte si chiar nu cred ca prostia noastra are limite. Pentru ca nu stim sa apreciem ce avem si pentru ca ne place sa ne complicam. Pentru ca altfel n-are farmec. Pentru ca ne place sa ne jucam. Pentru ca avem mai multe feţe. Pentru specia noastra si pentru ca n-o sa ne intelegeti niciodata. DAR nici noi pe voi.

Continuarea pe :

http://grip23.wordpress.com/2010/01/17/de-ce-prostia-femeilor-nu-are-limite/

Mai astept completari : )

20 de gânduri despre „De ce prostia femeilor nu are limite?

  1. Pingback: De ce prostia femeilor nu are limite? « how about blogging?

  2. interesant ca cineva si-a chinuit minte ca sa gaseasca aceste „greseli”. evident ca noi toate ar trebui sa luam lista asta, si continuarea ei, ca pe o chestie amuzanta de care sa facem haz in pauzele de la serviciu :))

  3. nu sunt niste „greseli”, e simpla realitate pe care femeile tin mereu s-o complice:P oricum nu pot decat sa ma bucur ca le gasesti amuzante 😀

  4. pt ca barbatilor le plac femeile proaste. Pentru ca daca ne-am arata asa cum suntem: EI ar fi cei complexati ;).
    (Ah, si sa nu uitam de mersul la sala sa ne definim bicepsii, steroizii, alegerea tricoului minune pentru evidentierea pectoralilor… after shave-ul ce miraculos le innebuneste pe „proaste”, „sa fiu sigur pe mine sa le atrag ca mustele” ” oare nu o am prea mica?” „e mica ea, dar e jucausa” ” ia sa vad Ionel o are mai mare”? „daca eu nu o am prea mare de ce pare „proasta” ca ma place?!” etc etc etc… Totul depinde din ce punct privesti problema si … fireste… fiecare „parte” „stapaneste” ADEVARUL absolut =))))))

    • nu văd motivul pentru care nu ţi-aş aproba comentul. Îţi spun şi ţie ce am mai spus şi altor persoane. Scopul postului de ici’şa nu este să dovedească, că femeile ie proaste, ci doar că Unele, Uneori, sau mai des, fac chestii care nu le ajută delooooc…vreau să subliniez faptul că femeile, de cele mai multe ori îşi complică vieţile inutil…dar fără absolut nici un sens…merci pentru comm…şi da, ai dreptate în ce spui :))…şi din păcate există tipe care sunt leşinate doar când văd nişte bicepşi..trist dar adevărat..deci sunt şi multe proaste. ca să faci pe proasta însă, îţi trebuie multă răbdare, aşa că aici vorbim deja despre femeile inteligente.foarte.

    • pentru că nu-şi trăieşte viaţa, pentru că la ea o zi se împarte doar între serviciu şi curăţenia de acasă. pentru că fumează mult….şi pentru că e muza mea pentru ultimul punct al postului.

Lasă un comentariu