MEDIA NIGHT 2008 – inaugurarea blogului meu :D

Iata ca m-am strecurat si eu in lumea blogurilor. Cum sa incep altfel, daca nu prin a promova “cel mai altfel” eveniment de pana acum !!!

MEDIA NIGHT 2008

In luna decembrie, cand toate facultatile organizeaza Balurile Bobocilor, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) si Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC Romania) au decis sa iasa din tipar(e). Asa ca, in acest an, FJSC si ASJC nu vor organiza un simplu bal al bobocilor, ci vor aduce, pentru prima oara in Romania, MΞDIA NIGHT 2008.

MΞDIA NIGHT 2008 este noaptea in care 400 de tineri jurnalisti, proaspat intrati in contact cu media, vor avea sansa sa se distreze, sa se provoace reciproc si sa bea alaturi de profesionistii consacrati din domeniul pe care l-au ales. Pentru o noapte, bobocii jurnalisti si comunicatori si mentorii lor, seniorii din media, se vor relaxa, vor lasa la o parte eticheta profesionala si vor petrece impreuna, stabilind “acele” relatii informale care conteaza, de fapt, in profesie.

Intreaga petrecere va fi transmisa live pe internet prin intermediul blogului MΞDIA NIGHT 2008, unde, in direct din sala, toti participantii vor avea sansa sa posteze mesaje despre ce se intampla la eveniment.

MΞDIA NIGHT 2008 este un eveniment organizat de Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC Romania) si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), in parteneriat cu Serile FJSC.

Avand in vedere ca blogul meu e un „nou-nascut”, n-am primit leapsa, dar doresc sa raspund totusi provocarii.

Cu cine as bea o bere ??

Cristian Tudor Popescu

Andrei Plesu

Traian Ungureanu

Mai multe informatii despre eveniment pe http://medianight.info/

Reclame

Un gând despre „MEDIA NIGHT 2008 – inaugurarea blogului meu :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s